Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu dobre osuste. Máslo nakrájejte na kosticky a polovinu jich dejte do kastrolu se silným dnem. Na máslo dejte polovinu cibule a posypte ji polovinou karí. Na to vse rozlozte osolené porce ryby. Na rybu dejte opet máslo, cibuli a posypte zbytkem karí. Zakryjte poklickou a varte slabým varem ca. 20 minut. Tip: Na místo plátku tresky pouzijte trescí filé nakrájené na porce - asi 750 g.
Recept je z kategorií: Mořské
Varené brambory nebo bageta.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Treska v karí
1136 příspěvků 25.1.09 03:43
Klidně si to podlej, když se Ti to vyvaří. Kreativitě se meze nekladou. Dobrou chuť.:-D
Recept vypadá zajímavě, dávám do oblíbených a budu se těšit na tu správnou chvíli.
14 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak já vám budu věřit a vyzkouším to .
A jestliže vám bude zvonit v uších , tak to vám nadávám já , že se to nepovedlo .
Gogole, klidně vař, tu šťávu pustí i cibule - tady v požehnaném množství - mám na takového pokrmy nerez pánev s dvojitým dnem a poklicí - to se vaří samo.
1136 příspěvků 25.1.09 03:43
Ryba pusti pri duseni trochu stavy, tak si myslim, ze je recept v poradku. Musis ovsem pouzit kastrol se silnym dnem a prilehavou poklickou, jinak se ti to bude pripalovat.
14 příspěvků 25.1.09 03:43
Na to vaření mě tam chybí vývar , nebo voda .
Takto by to šlo možná zapéct ale stejně bych to trochu podlil .
Já to právě chci vyzkoušet ale tohle se mi nezdá .
717 příspěvků 25.1.09 03:43
V receptu jsou uvedeny vsechny ingredience, nic nechybí. Takto se pripravuje treska v dánském Kerteminde.
14 příspěvků 25.1.09 03:43
Nechybí Ti v tom receptu něco ?