Recept Treska v citronové marinádě

Labužník paraplic... Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Tresku omyjeme a osušíme. Cibuli a petržel usekáme, smícháme s olejem, šťávou z citrónu, rozdrceným hřebíčkem, solí a mletým pepřem. Do této směsi rybu naložíme a necháme 30 minut v chladu marinovat. Potom ji vložíme do máslem vymazané ohnivzdorné misky, posypeme strouhankou, pokapeme zbylým máslem a pomalu pečeme, dokud není ryba hotová. Během pečení poléváme rybu vypečenou šťávou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 02.09.04 vloženo
  • 6023x zobrazeno

Ingredience

  • 800 g tresky (nejlepší jsou filety)
  • 40 g cibule
  • 1 PL sekané petrželové natě
  • 2 PL oleje
  • 1 citrón
  • 2 hřebíčky
  • sůl
  • mletý pepř
  • 60 g másla
  • 2 PL strouhanky

Doporučená příloha

  • vařené brambory s máslem

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Treska v citronové marinádě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz