Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
manek Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očištěnou mrkev nakrájíme na tenké plátky a vaříme asi 10 minut v osolené vodě. Mezitím pomeleme krajíčky veky, osušíme rozmražené filé a připravíme pesto: umixujeme bazalku, olivy, parmezan, česnek, a piniové oříšky. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Filé potřeme pestem a spolu s vařenou mrkví vložíme do zapékací misky, posypeme rozemletou vekou a polijeme smetanou. Pečeme při teplotě 200 °C asi 25 minut. Pečenou rybu zdobíme olivami, paprikou a kaparami
Recept je z kategorií: Mořské
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Treska v bazalkovém pestu
jejda, chybička se vloudila!!! Zapéká se s rybami!!! Opravíme, dík za upozornění.
Ahoj Mánku, ta mrkev je jako příloha nebo se zapéká s rybičkama?