Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Rybí filé omyjeme, osušíme, dostatečně osolíme a opepříme a vložíme do vymazané zapékací formy. Troubu předehřejeme na 200 °C. 2. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Lískové oříšky najemno umeleme na kuchyňském strojku. Jádra vlašských ořechů nahrubo nasekáme. Petržel omyjeme, osušíme, otrháme ze stonků a nasekáme. 3. Máslo rozpálíme v pánvi. Cibuli na něm necháme zesklovatět, přidáme ořechy a petrželku, krátce opečeme a rybí filé směsí posypeme. Asi 15 min. zapékáme. 4. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. V rozpáleném tuku osmažíme dozlatova. S rybím filé upravíme na talíře.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Treska s ořechovou kůrčičkou