Recept Treska s ořechovou kůrčičkou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Treska s ořechovou kůrčičkou

Postup

1. Rybí filé omyjeme, osušíme, dostatečně oso­líme a opepříme a vložíme do vymazané zapé­kací formy. Troubu předehřejeme na 200 °C. 2. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Lískové oříšky najemno umeleme na kuchyňském stroj­ku. Jádra vlašských ořechů nahrubo nase­káme. Petržel omyjeme, osušíme, otrháme ze stonků a nasekáme. 3. Máslo rozpálíme v pánvi. Cibuli na něm necháme zesklovatět, přidáme ořechy a petrželku, krátce opečeme a rybí filé smě­sí posypeme. Asi 15 min. zapékáme. 4. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. V rozpáleném tuku osmažíme dozlatova. S rybím filé upravíme na talíře.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 16.10.01 vloženo
  • 3984x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 filé z tresky
  • sůl
  • pepř
  • tuk na vymazání formy
  • 2 cibule
  • 100 g lískových ořechů
  • 50 g jader vlašských ořechů
  • 1/2 svazku petrželky
  • 50 g másla
  • 4 brambory
  • tuk na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Treska s ořechovou kůrčičkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz