Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Okurku oloupeme, podélně rozpůlíme, zbavíme jader a nakrájíme na tenké plátky. 2. Mrkev očistíme, omyjeme, ale necháme jí na konci asi 2 cm zelené natě. 3. V kastrole zahřejeme máslo a nakrájenou okurku na něm podusíme. 4. Filé z tresky omyjeme a osušíme ubrouskem a spolu s mrkví v celku přidáme k podušené okurce. Bez pokličky necháme asi 7 min. povařit na mírném ohni. 5. Rybí vývar smícháme s bílým vínem, rybu se zeleninou jím podlijeme a dusíme dalších 5 min. Kopr propláchneme, vytřepeme z něj vodu a jemně nasekáme. Tresku se zeleninou upravíme na talíře a posypeme sekaným koprem.
Recept je z kategorií: Ryby
Příloha: vařené nebo pečené brambory.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Treska s čerstvou okurkou