Recept Treska po provensálsku

Pepino Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Z tresky si připravíme filátka, do kterých později zabalíme orestovanou směs pórku a anglické slaniny. Mělký pekáček vymažeme olivovým olejem a střídavě klademe závitky z ryby, na kolečka nakrájené brambory a rajčata. Okořeníme a pečeme při 180°C asi 35 minut.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 04.01.02 vloženo
  • 7196x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g tresky
  • 100 g anglické slaniny na plátky
  • 200 g pórku
  • 200 g rajčat
  • 200 g brambor
  • bílé víno
  • olivový olej
  • sůl
  • bílý pepř
  • provensálské koření
  • drcený černý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Treska po provensálsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz