Recept Treska po provensálsku

Pepino Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Z tresky si připravíme filátka, do kterých později zabalíme orestovanou směs pórku a anglické slaniny. Mělký pekáček vymažeme olivovým olejem a střídavě klademe závitky z ryby, na kolečka nakrájené brambory a rajčata. Okořeníme a pečeme při 180°C asi 35 minut.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 04.01.02 vloženo
  • 7223x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g tresky
  • 100 g anglické slaniny na plátky
  • 200 g pórku
  • 200 g rajčat
  • 200 g brambor
  • bílé víno
  • olivový olej
  • sůl
  • bílý pepř
  • provensálské koření
  • drcený černý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Treska po provensálsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz