Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
youpi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do pekáče vložte tresku, posypte nasekanou šalotkou, osolte opepřte, zalejte vínem a posypte hoblíčkama másla, přikrýjte alobalem nebo pečícím papírem. Dejte do předehřáté trouby 230 °C (7) na cca 15 minut. Výjměte z trouby, z podkov odstraňte kůži a kostičky, maso narovnéjte na předehřátou podávací mísu na teplé místo ke konečnému použití. Obsah vývaru zredukujte na 1/3 obsahu. Propasírujte do hlubší pánve. Uveďte do varu a zašlehejte creme fraiche se škrobem a velice šetrně provařte. Eventuelně dochuťte soli a pepřem a přeléjte upravené podkovy tresky, podávejte. Přílohou nejlépe jsou malé brambůrky v páře. Jako doprovod jídla se hodí stéjné víno, které jste použili na přípravu.
Recept je z kategorií: Mořské
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Treska na bílém víně