Recept Treska dušená v páře

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Treska dušená v páře

Postup

1. Zázvor a česnek oloupeme, polovinu pokrájíme na plátky a odložíme. Zbytek prolisujeme a smícháme se sójovou omáčkou, 4 lžícemi vody, 1 lžící citronové šťávy, přidáme cukr, sůl, pepř a 2 lžíce oleje. 2. Feferonky nakrájíme na nudličky. Do varu uvedeme 500 ml vody s citronovou kůrou, zázvorem a česnekem. 3. Napařovací vložku potřeme 1 lžící oleje a rozložíme na ni špenát. Filé položíme na špenát a pokapeme šťá­vou, osolíme a opepříme, posypeme pokrájenými fefe­ronkami. Vaříme v páře 10 min. Rozdělíme na talíře, sójovou citronovou omáčku podáváme zvlášť.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 19.03.04 vloženo
  • 6121x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 220 kcal, 920 kJ, 25 g bílkovin, 9 g tuků, 11 g sacharidů
  • 30 g zázvorového kořene
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce sójo­vé omáčky
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 1 lžíce cukru
  • sůl
  • pepř
  • 3 lžíce oleje
  • 2 červené feferonky
  • 300 g listového špenátu
  • strouhaná kůra z 1/2 citronu
  • 600 g filé z tresky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Treska dušená v páře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečená kuřecí stehna

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz