Recept Tresčí medailonky

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Tresčí medailonky

Postup

1. Hřiby nakrájíme na plátky. Cibuli nadrobno pokrájíme a zesklovatíme na 4 lžících olivového oleje. Přidáme houby a krátce osmažíme. Osolíme a opepříme. Zalijeme vínem a vývarem a asi 5 min. povaříme. Přidáme smeta­nu a vše rozmixujeme. Osolíme a opepříme. 2. Filé rozdělíme na 8 porcí. Brambory oloupeme a nastrouháme. Rybu i brambory osolíme a opepříme. Brambory vymačkáme a poklademe na filé. 3. Filé vložíme do 6 lžic rozehřátého oleje bramborovou stranou a opečeme dokřupava. Pak obrátíme a krátce opečeme po druhé straně. Do houbové omáčky vmíchá­me pažitku a rozdělíme na talíře s rybím filé a listy salátu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 08.07.04 vloženo
  • 7127x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 550 kcal, 2300 kJ, 28 g bílkovin, 36 g tuků, 24 g sacharidů
  • 200 g hřibů
  • 1 cibule
  • 10 lžic olivového oleje
  • sůl
  • pepř
  • 150 ml bílého vína
  • 300 ml masového vývaru
  • 300 ml smetany
  • 600 g filé z tresky
  • 400 g brambor
  • 3 lžíce krájené pažitky
  • 100 g salátu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tresčí medailonky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz