Recept Transylvánské vepřové v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Transylvánské vepřové v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi rozehrejte máslo a nem opecte cibuli a maso do hneda (4-5 minut). Dejte je do pomalého hrnce, pridejte do hrnce karotku, kukurici, chili, kmín, cesnek, rajcata a zamíchejte.
Varte zakryté na LOW 7-8 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny, az je maso mekké. Ochutte solí a peprem.
Troubu vyhrejte na 230 st. C.
V míse smíchejte mouku a sýr. Máslo rozkrájejte na malé kousky, pridejte je do mísy spolu s vodou a pomocí vidlicky vytvorte testo. Vyválejte je na kulatou placku o prumeru ca. 30 cm. Z testa vykrájejte ruzné figury o velikosti 10-12 cm a posypte je poprípade chilim. Polozte je na suchý plech a pecte je v troube 5-8 minut az dostanou svetle hnedou barvu.
Veprové rozdelte na talíre a na ne polozte pecivo.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 17.02.08 vloženo
  • 3415x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 2 PL másla
  • 600-700 g libového veprového masa, nakrájeného na kostky o hrane asi 2,5 cm
  • 1 cibule, nakrájená na plátky
  • 450 ml karotky, nakrájené na kostky/plátky
  • 240 ml zmrazené kukurice
  • 1 PL chili
  • ½ KL mletého kmínu
  • 1/4 KL cesnekového prásku
  • 400 ml kostek rajcat z konzervy i s nálevem
  • sul
  • pepr
  • Pecivo:
  • 240 ml mouky
  • 60 ml másla
  • 120 ml strouhaného cedaru
  • 3 PL studené vody
  • chili, lze vynechat

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Transylvánské vepřové v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz