Recept Tradiční vepřová žebírka

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vepřová žebírka naložíme nejméně na 24 hodin do láku z uvedených surovin. Pak je zvolna pečeme 1,5 hodiny v troubě. Občas potřeme nálevem. Měkká žebírka podáváme s vylehčenou majonézovou omáčkou.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 5204x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 5kg vepřových žebírek
  • 100g soli
  • 100 g cukru
  • 100 g rozetřeného česneku
  • 80 g kečupu
  • 80 g hořčice
  • 300g oleje
  • 200 g medu
  • chilli koření

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tradiční vepřová žebírka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz