Recept Tradiční vepřová žebírka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřová žebírka naložíme nejméně na 24 hodin do láku z uvedených surovin. Pak je zvolna pečeme 1,5 hodiny v troubě. Občas potřeme nálevem. Měkká žebírka podáváme s vylehčenou majonézovou omáčkou.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 4684x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 5kg vepřových žebírek
  • 100g soli
  • 100 g cukru
  • 100 g rozetřeného česneku
  • 80 g kečupu
  • 80 g hořčice
  • 300g oleje
  • 200 g medu
  • chilli koření

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tradiční vepřová žebírka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz