Recept Tradiční koláč

Ma-rie Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vše smícháme a těsto podobné krupicové kaši rozetřeme na pomazaný a strouhankou vysypaný plech. Povrch poklademe ovocem, posypeme drobenkou a ihned pečeme při cca 200 – 220 stupních Celsia asi 20 minut dozlatova. Drobenka: rozpustíme asi 50 g másla a do toho vmícháme cukr, mouku a krupici. Sypké suroviny přidáváme tak dlouho, dokud nám nevznikne směs, která se dá rozdrobit na koláč Místo sladkého mléka použijte kyselé.

Recept je z kategorií: Koláče

Nahlásit recept

  • 06.03.07 vloženo
  • 3156x zobrazeno

Ingredience

  • sklenice hladké mouky
  • 1 sklenice krupice
  • sklenice pískového cukru
  • 1/2 sklenice oleje
  • sklenice mléka
  • kávová lžička prášku do pečiva
  • 2 vejce
  • Drobenka:
  • 50 g másla
  • cukr
  • hladká mouka
  • krupice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tradiční koláč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Kuře na medu Kuře na medu
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz