Recept Tradiční koláč

Ma-rie Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vše smícháme a těsto podobné krupicové kaši rozetřeme na pomazaný a strouhankou vysypaný plech. Povrch poklademe ovocem, posypeme drobenkou a ihned pečeme při cca 200 – 220 stupních Celsia asi 20 minut dozlatova. Drobenka: rozpustíme asi 50 g másla a do toho vmícháme cukr, mouku a krupici. Sypké suroviny přidáváme tak dlouho, dokud nám nevznikne směs, která se dá rozdrobit na koláč Místo sladkého mléka použijte kyselé.

Recept je z kategorií: Koláče

Nahlásit recept

  • 06.03.07 vloženo
  • 3059x zobrazeno

Ingredience

  • sklenice hladké mouky
  • 1 sklenice krupice
  • sklenice pískového cukru
  • 1/2 sklenice oleje
  • sklenice mléka
  • kávová lžička prášku do pečiva
  • 2 vejce
  • Drobenka:
  • 50 g másla
  • cukr
  • hladká mouka
  • krupice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tradiční koláč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Cibulačka Cibulačka
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz