Recept Tradiční koláč

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vše smícháme a těsto podobné krupicové kaši rozetřeme na pomazaný a strouhankou vysypaný plech. Povrch poklademe ovocem, posypeme drobenkou a ihned pečeme při cca 200 – 220 stupních Celsia asi 20 minut dozlatova. Drobenka: rozpustíme asi 50 g másla a do toho vmícháme cukr, mouku a krupici. Sypké suroviny přidáváme tak dlouho, dokud nám nevznikne směs, která se dá rozdrobit na koláč Místo sladkého mléka použijte kyselé.

Recept je z kategorií: Koláče

Nahlásit recept

  • 06.03.07 vloženo
  • 2853x zobrazeno

Ingredience

  • sklenice hladké mouky
  • 1 sklenice krupice
  • sklenice pískového cukru
  • 1/2 sklenice oleje
  • sklenice mléka
  • kávová lžička prášku do pečiva
  • 2 vejce
  • Drobenka:
  • 50 g másla
  • cukr
  • hladká mouka
  • krupice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tradiční koláč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz