Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybi placicky se tradicne podavaji s remuladou z posekaneho Piccalilli - Dánská
naložená zelenina Sennepspickles smichanou s dobrou majonezou.
Neni-li cas, tak oboji lze koupit hotove ve sklenicce.
Podavat s koprovymi bramborami, remuladou a klinkem citronu, anebo na zitnem chlebe s remuladou a citronem.
File nakrejet na mensi kousky. Polovinu jich vlozit do robotu se sekacimi nozi spolecne s moukou, soli a peprem a takrka vsechnu neuslehanou slehacku. Rozmixovat a pridat zbytek rybiho file. Mixovat do te doby, nez ze vseho vznikne homogenni masa. Je-li nutne pridat o trosinku vice smetany. Na tezke panvi si rozehrat dostatecne mnozstvi masla s olejem a mensi placicky v nem po obou stranach osmazit do zlatohneda. TIP. Do rybi masy se muze zamichat na hrubo posekany losos, krevety, nebo bylinky.
Recept je z kategorií: Ryby
Brambory, nebo chleb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tradiční dánské rybí placičky s remuládou