Recept Tousty z francouzské vinárny

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V kastrůlku rozehřejeme máslo, zasypeme moukou, zalijeme mlékem a pivem a za stálého šlehání metlou vaříme na mírné teplotě do zhoustnutí. Všleháme jemně nastrouhanou gorgonzolu, hořčici a pepř. Necháme vychladnout. Omáčku navrstvíme na plátky bagety, rozložíme na plech s pečícím papírem a zapékáme při 200°C cca 7 minut.
Ozdobíme lístkem bazalky a polovinou rajčátka.

Recept je z kategorií: Toasty a topinky

Nahlásit recept

  • 08.09.07 vloženo
  • 2913x zobrazeno

Ingredience

  • 100 g gorgonzoly
  • 200 ml plnotučného mléka
  • 200 ml piva
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • čerstvě mletý pepř
  • bílá bageta
  • lístky čerstvé bazalky a koktejlová rajčátka na ozdobu

Doporučená příloha

  • suché bílé víno

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tousty z francouzské vinárny

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz