Recept Tousty z francouzské vinárny

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V kastrůlku rozehřejeme máslo, zasypeme moukou, zalijeme mlékem a pivem a za stálého šlehání metlou vaříme na mírné teplotě do zhoustnutí. Všleháme jemně nastrouhanou gorgonzolu, hořčici a pepř. Necháme vychladnout. Omáčku navrstvíme na plátky bagety, rozložíme na plech s pečícím papírem a zapékáme při 200°C cca 7 minut.
Ozdobíme lístkem bazalky a polovinou rajčátka.

Recept je z kategorií: Toasty a topinky


Reklama

Nahlásit recept

  • 08.09.07 vloženo
  • 2886x zobrazeno

Ingredience

  • 100 g gorgonzoly
  • 200 ml plnotučného mléka
  • 200 ml piva
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • čerstvě mletý pepř
  • bílá bageta
  • lístky čerstvé bazalky a koktejlová rajčátka na ozdobu

Doporučená příloha

  • suché bílé víno

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tousty z francouzské vinárny

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Turecké Cilbir vejce


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Mrkvový salát Mrkvový salát
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz