Recept Tousty z francouzské vinárny

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V kastrůlku rozehřejeme máslo, zasypeme moukou, zalijeme mlékem a pivem a za stálého šlehání metlou vaříme na mírné teplotě do zhoustnutí. Všleháme jemně nastrouhanou gorgonzolu, hořčici a pepř. Necháme vychladnout. Omáčku navrstvíme na plátky bagety, rozložíme na plech s pečícím papírem a zapékáme při 200°C cca 7 minut. Ozdobíme lístkem bazalky a polovinou rajčátka.

Recept je z kategorií: Toasty a topinky

Nahlásit recept

  • 08.09.07 vloženo
  • 2960x zobrazeno

Ingredience

  • 100 g gorgonzoly
  • 200 ml plnotučného mléka
  • 200 ml piva
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • čerstvě mletý pepř
  • bílá bageta
  • lístky čerstvé bazalky a koktejlová rajčátka na ozdobu

Doporučená příloha

  • suché bílé víno

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tousty z francouzské vinárny

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hermelín ve víně

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Květáková polévka Květáková polévka
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz