Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Lilek rozpůlíme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a 15 minut necháme vypotit. Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme dostatečné množství olivového oleje a brambory na něm asi 15 minut restujeme. Opečené udržujeme v teple a v oleji po bramborách opečeme osušené plátky lilku. Přidáme do mísy k bramborám, spolu s kostičkami šunky, okapanými žampiony, sýrem, kořením a solí. Připravíme si velkou pánev, vymastíme ji a nalejeme na ni rozšlehaná, osolená a opepřená vejce. Na ně rozprostřeme připravenou směs, přikryjeme pokličkou a necháme ztuhnout. Hotovou omeletu posypeme čerstvou petrželkou, nakrájíme na čtvrtiny a ihned podáváme. S drobnou obměnou vyzkoušeno podle knihy Dr. Oetker - Španělská kuchyně.
Recept je z kategorií: Omelety
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tortilla s lilkem