Recept Topinka na sádle je topinka na sádle!

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Už jste zkoušeli dělat topinku z úplně čerstvého klasického kmínového chleba, pokud možno ještě teplého.

Postup

Spíše více sádla rozpáliti v pánvi na maximum a vkládat krajíčky chleba.
Bez ustání hlídat, je to otázka vteřin.
Očesnekovat, osolit.
Kalorií se netřeba obávat, čerstvý chléb do sebe moc sádla nepustí.

Recept je z kategorií: Chléb


Reklama

Nahlásit recept

  • 13.01.12 vloženo
  • 2802x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 min

Ingredience

  • Krajíčky chleba, nejméně 4 na osobu
  • sádlo
  • sůl
  • česnek

Doporučená příloha

  • druhá, třetí,.., pátá, šestá topinka a pivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Topinka na sádle je topinka na sádle!

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
casino
4471 příspěvků 13.07.12 00:06

Kupujeme chleba, co vydrží v zimě v létě bez úhony (samozřejmě do něj nepícháme nožem) na stole i týden (řeznou stranou na mikrotenu).
V tuto brzkou hodinu si vařívám šláftruňk (ve Spaaru zase mívají Van Houten :palec: ; ráno koupený chleba už teplý nebyl, tak jsem krajíc nechal pár vteřin v MW. Na pánvi byl logicky hotový dříve, než ten nepřihřátý, ale nacucané sádlem byly oba stejně.
Nás, co rádi kakao s květákem, tak kakao s česnekem nezaskočilo… :mrgreen:

 
FlskonTheMad
2 příspěvky 12.07.12 20:32

Že čerstvá do sebe moc sádla nepustí? To bych teda neřekl :) Ale jinak se nedá než souhlasit :) Ještě si nakrájím trošku tlustší krajíce než by většina lidí považovala za rozumné, to je potom slast :srdce:

 
M.Suskova
206 příspěvků 28.01.12 11:13

Omlouvám se - úžasná

 
M.Suskova
206 příspěvků 28.01.12 11:09

Já miluji k topinkám kakao.Ta pikantní česneková chuť a sladká kakaová je pro mne nepřekonatelná­.A ještě kombinace taplé topinky a studeného kakaa je taky ůžasná.

 
ufo65
44 příspěvků 28.01.12 04:41
topinky

Jen se ptám,kdepak je to vaše gurmánství? Když jsem sem dával recepty na pomazánky tak to nebylo dost gurmán a ejhle topinky jsou v normě.

 
Eja
3815 příspěvků 14.01.12 11:48

Taky dělám topinky z čerstvého chleba - křupavé zvenčí, měkkoučké uvnitř. K pití - někdo pivo, někdo čaj, já přírodní jogurt povolený trochou mléka a přisolený ( kefír mi ze záhadných důvodů nechutná i když by to taky šlo).

 
jolana
5064 příspěvků 13.01.12 23:35

..topinky..na sadle..s cesne­kem..ak tomu poriadnu salku caju :lol:

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Girasoli gorgonzola e noci


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Chilli con carne Chilli con carne
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz