Recept Tomato Tonnato
daduuja Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod
Tuňákovou omáčku lze připravit dle receptu - https://www.labuznik.cz/recept/maso-s-tunakovou-majonezou/. I s rajčaty chutná výborně :-)
Postup
Omáčku vytvoříme rozmixováním odkapaného tuňáka, kapar, ančoviček, šťávou z citrónu a majonézy. Dochutíme solí, pepřem, popř. citrónovou šťávou. Rajčata nakrájíme na kolečka, rozložíme na talíř, polijeme omáčkou a ozdobíme bazalkou a kapary. Vychladíme.
Recept je z kategorií: Chuťovky
- 16.07.16 vloženo
- 1852x zobrazeno
Čas přípravy
- 10min
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 5 vyzrálých rajčat
- 1 plechovka tuňáka
- 250ml majonézy
- lžíce kapar
- 2 ančovičky
- šťáva z citronu
- sůl
- pepř.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Tomato Tonnato
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Tomato Tonnato
1151 příspěvků 17.7.16 21:41
@Eja, jsem ráda, že se líbí
Nádhera! Asi bych si to dovedla představit i s tenoučkými nasucho ogrilovanými plátky lilku. Originál Vitello mohu kdykoli, a tohle je bezvadný nápad.