Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
daduuja Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Marinování dodává tofu další chuťový rozměr. Smažením se ještě zvýrazní. zdroj: Nejlepší pokrmy z woku a pánve
Sůl, čínskou směs pěti koření (fagara), cukr, česnek a zázvor promícháme olejem. Bloky tofu rozkrojíme našikmo, tak aby z každého blokuvznikly dva trojúhelníky. Trojúhelníky pak dále půlíme, až dostaneme 16 trojúhelníků. Kousky obalíme marinádou a necháme minimálně hodinu rozležet. Předehřejeme wok a olej v něm zahřejeme na 180°C, zmírníme plamen a tofu smažíme dozlatova asi 5 minut. Hotové kousky odkládáme na papírové utěrky a udržujeme teplé.
Recept je z kategorií: Tofu
Smažený pórek
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tofu s čínským kořením pěti vůní