Recept Tlačenka bů-ja *

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Tlačenka bů-ja *

Postup

Bůček a játra pokrájíme na kousky, přidáme syrová vejce, ostatní ingredience (česnek prolisujeme nebo utřeme). Všechno dobře promícháme, směsí naplníme sáček na tlačenku, pevně zavážeme a zvolna vaříme 1 a 1/2 hodiny. Potom necháme vychladnout, nakrájíme a podáváme.

Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality

Nahlásit recept

  • 21.10.06 vloženo
  • 8483x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g bůčku
  • 150 - 200 g jater
  • 5 vajec
  • 2 PL hladké mouky
  • 2 PL strouhanky
  • 1 PL vorčestru
  • 1 PL sojové omáčky
  • 1 PL vegety
  • sůl
  • pepř
  • na špičku nože bazalky a kurkumy
  • 4 stroužky česneku

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

labuznik 21.9.10 17:58

Diskuse k receptu Tlačenka bů-ja *

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Cibulačka Cibulačka
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz