Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Troubu předehřejeme na 175 °C. Vejce, 100 g cukru a 3 lžíce horké vody ušleháme do pěny. Zapracujeme mouku s kypřícím práškem. Formu vymastíme a naplníme těstem. Pečeme asi 15 minut. 2. Piškot necháme vychladnout. Vypichujeme kolečka o průměru 5 cm. Espreso smícháme s likérem. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. 3. Z mascarpone, tvarohu a 60 g cukru utřeme krém. Na dno každé sklenice položíme piškotové kolečko, zakapeme směsí espresa a likéru, přiložíme plátek pomeranče, posypeme ořechy a potřeme mascarponovým krémem. Celý postup opakujeme třikrát. Tiramisu chladíme asi 60 minut. Podáváme ozdobené bonbonem Ferrero Rocher.
Recept je z kategorií: Zmrzlina
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tiramisu á la Rocher
1127 příspěvků 25.1.09 03:43
Ta čepička s bambulkou je rozkošná… Hmmm…
359 příspěvků 25.1.09 03:43
Nááádhera, hned bych si dala
Musím to zkusit, na Velikonoce už mám
jídelníček plný, ale ona se vždycky nějaká příležitost najde
… a už mě možná napadá jaká … 
286 příspěvků 25.1.09 03:43
To vypadá lákavě a také jednoduše, asi brzy (pro nějakou velikonoční návštěvu) odzkouším.