Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník jandule02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup je velmi jednoduchý. Všechny přísady na těstíčko dáme do misky a metlou vyšleháme do hladka. Na pánvi rozpálíme olej a rybí filety dobře namočené v těstíčku osmažíme do zlatova. Na ubrousku vysajeme přebytečný tuk a ihned podáváme.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
smažené brambůrky, bramborová kaše, zeleninový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tilapia v bylinkovém těstíčku
1443 příspěvků 25.1.09 03:43
Neviem, či to bude ausgerechnet tilapia, ale nejaká ryba za obeť padne.
546 příspěvků 25.1.09 03:43
No toto vypadá skvěle!!! Buď vyzkouším přesně, jak je napsáno, nebo risknu k bylinkám přidat nadrobno pokrájenou česnekovou nať - i když jenom malinkaté množství… Děkuji…