Recept Thajské karí v pomalém hrnci

Thajská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Thajské karí v pomalém hrnci

Postup

V pomalém hrnci smíchejte kokosové mléko, sojovou omácku, cukr, cili pastu a rybí omácku. Ochutnejte a prípadne dochutte solí a cili pastou. Omácka by mela být ostrejsí. Do této omácky vlozte kurecí maso a obracejte je az se omáckou obalí.
Do hrnce dejte zbylé ingredience a varte zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH 4-6 hodin.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.02.10 vloženo
  • 5852x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 ml kokosového mléka
  • 1 PL hnedého cukru
  • 1 PL sojové omácky
  • 1 PL cervené nebo zelené thajské karí pasty
  • 1 KL rybí omácky
  • 1 cibule nakrájená na kosticky
  • 2-3 strouzky cesneku nakrájené na kosticky
  • 1 cervený paprikový lusk nakrájený na kousky
  • 1 zelený paprikový lusk nakrájený na kousky
  • ½ velkého lilku, oloupaného, nakrájeného na kostky
  • 1 sladký brambor nakrájený na kostky
  • ca. 5 horních cástí kurecích stehen bez kostí a kuze
  • ca. 2,5 cm zázvoru, oloupaného a nastrouhaného
  • evt. sul

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Thajské karí v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz