Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
OciS Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Těstoviny uvaříme dle výrobce, květák opereme rozdělíme na drobné hlavičky a dáme vařit do vroucí vody nebo do páry. Ve větším kastrolu rozpustíme máslo s trochou oleje a necháme zesklovatět cibulku nakrájenou na drobno. Přidáme scezený květák, těstoviny, prolisovaný česnek, pepř a možná trošku sole, sýr. Odstavíme z plotny promícháme s pažitkou a podáváme. Dá se konzumovat i za studena.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Podmáslí, víno, … maso, …
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Těstoviny s květákem a bryndzou