Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
ataturk Ostatní kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rád bych se s vámi podělil i recept, který mi vždycky dělala babička. Ještě teď si pamatuji, jak mi vždy moc chutnal. Hodí se pro sychravé podzimní večery, kdy zima zalézá pod prahy našich domovů a malované listy dávají poslední sbohem svým košatým domovům.
Oloupané brambory nakrájíme na kostky a opečeme je dozlatova na rozpáleném oleji ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem. Ochutíme je mletou paprikou, kmínem a pepřem, osolíme, zakryjeme poklicí a na mírném ohni dusíme asi 15 minut za občasného promíchání, aby se brambory nepřipálily. Odkapaného tuňáka rozdělíme na kousky, přidáme ho spolu s olivami a feferonkami k bramborám a prohřejeme. Na závěr přidáme do pánve na kostičky nakrájenou mozzarellu a také ji necháme prohřát. Směs rozdělíme na talíře a každou porci posypeme pažitkou a ozdobíme snítkou kopru nebo jiné bylinky.
Recept je z kategorií: Mořské
brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
29.4.18 15:28
Možná jsem tam dala papriky trochu víc…ale i tak…moc dobré.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na TEST: Bramborová pánev s tuňákem a olivami
Na přepuštěném másle - je to výborné!
Tuňák od Kaiser, s chilli…