Recept Tessinský hrnec

Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Tessinský hrnec

Postup

V hrnci restujte bucek az pustí tuk. Na nem osmazte cibuli. Pridejte maso a osmazte je po vsech stranách. Posypte paprikou, osolte, popeprete a zalejte bujonem. Varte pod poklickou 1 hodinu. V polovine doby pridejte majoránku. Oskrábejte brambory a nakrájejte je na vetsí kostky. Dejte je do hrnce 20 minut pred koncem varení. 10 minut pred koncem varení pridejte do hrnce rajcata i se stávou a víno. Dochutte solí a peprem a posypte nakrájenou petrzelkou.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 11.03.07 vloženo
  • 5360x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1½ hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250g libového veprového masa, nakrájeného na kostky
  • 250 g hovezího masa, nakrájeného na kostky
  • 75 g prorostlého bucku, nakrájeného na kosticky
  • 4 cibule, nakrájené na kosticky
  • 2 PL oleje
  • ½ PL papriky rosen
  • 5 dl bujonu
  • ½ KL susené majoránky
  • 750 g brambor
  • 250 g loupaných rajcat z konzervy
  • 1 1/4 dl bílého vína
  • hrst petrzele
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Spagety, rýze nebo bageta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tessinský hrnec

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz