Recept Tessinský hrnec

spiser Švýcarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Tessinský hrnec

Postup

V hrnci restujte bucek az pustí tuk. Na nem osmazte cibuli. Pridejte maso a osmazte je po vsech stranách. Posypte paprikou, osolte, popeprete a zalejte bujonem. Varte pod poklickou 1 hodinu. V polovine doby pridejte majoránku. Oskrábejte brambory a nakrájejte je na vetsí kostky. Dejte je do hrnce 20 minut pred koncem varení. 10 minut pred koncem varení pridejte do hrnce rajcata i se stávou a víno. Dochutte solí a peprem a posypte nakrájenou petrzelkou.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 11.03.07 vloženo
  • 6278x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1½ hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250g libového veprového masa, nakrájeného na kostky
  • 250 g hovezího masa, nakrájeného na kostky
  • 75 g prorostlého bucku, nakrájeného na kosticky
  • 4 cibule, nakrájené na kosticky
  • 2 PL oleje
  • ½ PL papriky rosen
  • 5 dl bujonu
  • ½ KL susené majoránky
  • 750 g brambor
  • 250 g loupaných rajcat z konzervy
  • 1 1/4 dl bílého vína
  • hrst petrzele
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Spagety, rýze nebo bageta.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tessinský hrnec

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí živáňská

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz