Recept Teplý houbový salát

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Hříbky nakrájíme a krátce předvaříme ve slané vodě. Na oleji zprudka opečeme cibuli nakrájenou na půlměsíčky, papriky a cuketu nakrájené na kostičky, osolíme a okořeníme. Přidáme okapané houby, pokrájená rajčata, ještě chvíli podusíme, dokořeníme, a můžeme podávat. Na talíři sypeme čerstvě upraženou anglickou slaninou nakrájenou na nudličky. Experimentovat dovoleno, osobně dávám jen po polovičce paprik, dávám je spíše pro barevnost.

Recept je z kategorií: Houby

Nahlásit recept

  • 13.08.07 vloženo
  • 3375x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g hříbků nebo jiných pevných hub
  • 1 cibule
  • 1 cuketa
  • 1 paprika červená
  • 1 paprika zelená
  • 3 pevná rajčata
  • sůl
  • pepř černý mletý
  • tymián
  • 150 g anglické slaniny.

Doporučená příloha

  • tmavé pečivo, tousty atd.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Teplý houbový salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Teplý houbový salát

zlata
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Teplý houbový salát

Jenže nerostou a tak jedině ze žampiónů… :-)

Labužník Milan04
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Teplý houbový salát - bedlo

Teplý houbový salát - už cítím tu vůni. To mi asociuje skutečné léto… Já bych si to dal s dobře uvařenými bramborami a vinným střikem z červeného…

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz