Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hříbky nakrájíme a krátce předvaříme ve slané vodě. Na oleji zprudka opečeme cibuli nakrájenou na půlměsíčky, papriky a cuketu nakrájené na kostičky, osolíme a okořeníme. Přidáme okapané houby, pokrájená rajčata, ještě chvíli podusíme, dokořeníme, a můžeme podávat. Na talíři sypeme čerstvě upraženou anglickou slaninou nakrájenou na nudličky. Experimentovat dovoleno, osobně dávám jen po polovičce paprik, dávám je spíše pro barevnost.
Recept je z kategorií: Houby
tmavé pečivo, tousty atd.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Teplý houbový salát
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Jenže nerostou a tak jedině ze žampiónů…
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Teplý houbový salát - už cítím tu vůni. To mi asociuje skutečné léto… Já bych si to dal s dobře uvařenými bramborami a vinným střikem z červeného…