Recept Teplé žampionové chuťovky

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Žampióny očistíme, z hlaviček stáhneme kůžičku a zbavíme je nožiček. Do kloboučku houby vložíme kolečko klobásy, kou­sek eidamu a hlavičku s uvede­nou náplní obtočíme plátkem anglické slaniny. Sepneme pá­rátkem a klademe na plech ná­plní nahoru. Pečeme v horké troubě zhru­ba 20 minut.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 27.01.04 vloženo
  • 3673x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g menších žampiónů
  • 1 nožička čabajské klobásy (stačí dunajská ci jiná trvanli­vá)
  • 150 g eidamu
  • 200 g ang­lické slaniny.

Doporučená příloha

  • nemusí být, případ­ně plátky pečiva; menší kousky čerstvého chleba.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Teplé žampionové chuťovky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz