Recept Telecí srdce na víně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Srdce opereme a vaříme ve slané vodě téměř doměkka. Poté jej rozkrojíme a protkneme slaninou. V kastrole rozpustíme máslo, přidáme krájenou cibuli, srdce, podlijeme trochou vývaru a pečeme v troubě. Když se srdce dopéká, zalijeme vínem a ochutíme citronem. Srdce krájíme na plátky, šťávu zahustíme moukou a povaříme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 5487x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 3 telecí srdce
  • 50 g másla
  • 50 g slaniny
  • 1 velká cibule
  • 30 g polohrubé mouky
  • 1/8 l vína
  • 1 lžíce citronové šťávy.

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Telecí srdce na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečená kuřecí stehna

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz