Recept Telecí srdce na víně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Srdce opereme a vaříme ve slané vodě téměř doměkka. Poté jej rozkrojíme a protkneme slaninou. V kastrole rozpustíme máslo, přidáme krájenou cibuli, srdce, podlijeme trochou vývaru a pečeme v troubě. Když se srdce dopéká, zalijeme vínem a ochutíme citronem. Srdce krájíme na plátky, šťávu zahustíme moukou a povaříme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 5295x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 3 telecí srdce
  • 50 g másla
  • 50 g slaniny
  • 1 velká cibule
  • 30 g polohrubé mouky
  • 1/8 l vína
  • 1 lžíce citronové šťávy.

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Telecí srdce na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Ořechový koláč Ořechový koláč
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Jahodový pohár Jahodový pohár
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz