Recept Telecí srdce na víně

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Srdce opereme a vaříme ve slané vodě téměř doměkka. Poté jej rozkrojíme a protkneme slaninou. V kastrole rozpustíme máslo, přidáme krájenou cibuli, srdce, podlijeme trochou vývaru a pečeme v troubě. Když se srdce dopéká, zalijeme vínem a ochutíme citronem. Srdce krájíme na plátky, šťávu zahustíme moukou a povaříme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 6264x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 3 telecí srdce
  • 50 g másla
  • 50 g slaniny
  • 1 velká cibule
  • 30 g polohrubé mouky
  • 1/8 l vína
  • 1 lžíce citronové šťávy.

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Telecí srdce na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Chilli con carne Chilli con carne
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz