Recept Telecí s estragonem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Telecí s estragonem

Postup

V hrnci pomalu rozpustíme máslo, přidáme nahrubo nasekanou cibuli a dusíme dosklovata. Potom přisypeme na větší kousky nakrájené telecí maso a stonky estragonu z kterých jsme si otrhali lístky, které použijeme později. Podle chuti osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Na mírném ohni vše zvolna dusíme hodinu pod pokličkou.
V misce spojíme mouku, zakysanou smetanu a lehce pokrájené lístky estragonu.
Hotové telecí vyndáme z hrnce a odstraníme stonky estragonu. Ke šťávě v hrnci přidáme směs zakysané smetany, mouky a lístků estragonu. Omáčku necháme projít varem, maso vrátíme do omáčky a chvilku společně provaříme.

Recept je z kategorií: Telecí maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 02.08.12 vloženo
  • 1911x zobrazeno

Čas přípravy

  • Příprava 20 minut, vaření 60 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg vykostěného telecího ramínka
  • 100 ml 30% zakysané smetany
  • 45 g másla
  • 15 g polohrubé mouky
  • 250 ml vývaru
  • 2 cibule
  • 3 snítky estragonu
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Joris 02.08.12 09:39

Uvaření se již líbí 7 labužníkům

Diskuse k receptu Telecí s estragonem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz