Recept Telecí řízky all Marsala di Rossini

Labužník Ludwig.II02 Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Telecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách. Přidáme 20 g másla a sklenici vína, až se máslo rozpustí. Začne-li omáčka karamelizovat, řízky vyjmeme a odložíme na vyhřátý talíř. Omáčku upravíme přidáním másla, případně lžící hovězího vývaru.

Recept je z kategorií: Telecí maso

Nahlásit recept

  • 11.07.04 vloženo
  • 4557x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 sklenice vína Marsala nebo jiné sladké červené víno
  • 4 telecí řízky
  • hladká mouka
  • 200 g másla
  • hovězí vývar
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • rýže s dušenými žampióny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Telecí řízky all Marsala di Rossini

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz