Recept Telecí řízky all Marsala di Rossini
Labužník Ludwig.II02 Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Telecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách. Přidáme 20 g másla a sklenici vína, až se máslo rozpustí. Začne-li omáčka karamelizovat, řízky vyjmeme a odložíme na vyhřátý talíř. Omáčku upravíme přidáním másla, případně lžící hovězího vývaru.
Recept je z kategorií: Telecí maso
- 11.07.04 vloženo
- 4557x zobrazeno
Čas přípravy
- 1 hod
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1 sklenice vína Marsala nebo jiné sladké červené víno
- 4 telecí řízky
- hladká mouka
- 200 g másla
- hovězí vývar
- sůl
- pepř
Doporučená příloha
rýže s dušenými žampióny
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Telecí řízky all Marsala di Rossini
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Telecí řízky all Marsala di Rossini