Recept Telecí řízky all Marsala di Rossini

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Telecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách. Přidáme 20 g másla a sklenici vína, až se máslo rozpustí. Začne-li omáčka karamelizovat, řízky vyjmeme a odložíme na vyhřátý talíř. Omáčku upravíme přidáním másla, případně lžící hovězího vývaru.

Recept je z kategorií: Telecí maso

Nahlásit recept

  • 11.07.04 vloženo
  • 4052x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 sklenice vína Marsala nebo jiné sladké červené víno
  • 4 telecí řízky
  • hladká mouka
  • 200 g másla
  • hovězí vývar
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • rýže s dušenými žampióny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Telecí řízky all Marsala di Rossini

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz