Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Petržel oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 1/2 cm. 2. Maso ze všech stran opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme petržel a vše osmahneme. Přilijeme sherry a necháme přejít varem. Přidáme vývar a zakryté dusíme na mírném ohni asi 60 min., maso občas obrátíme. 3. Pečeni vyjmeme z hrnce a zavineme do alobalu. Vydušenou šťávu s petrželí rozmixujeme, vmícháme jogurt, necháme trochu svařit, osolíme a opepříme. Vmícháme petrželku. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou a s noky.
Recept je z kategorií: Telecí maso
Noky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Telecí pečeně II