Recept Telecí nebo drůbeží játra na šalvěji

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra nakrájíme na nudličky nebo malé plátky, zprudka na oleji opečeme, vyndáme a přemístíme do jiné nádoby. Do pánve po opečených játrech přidáme máslo a nakrájenou cibuli. Osmahneme, podlijeme a krátce podusíme. Poté zastříkneme vínem, citronovou šťávou, osolíme, přidáme petrželku a šalvěj. Tuto směs nalijeme na předem opečená játra a spolu krátce podusíme.

Recept je z kategorií: Telecí maso

Nahlásit recept

  • 5686x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g telecích nebo drůbežích jater
  • 200 g cibule
  • 50 g oleje
  • 50 g másla
  • 2 dl bílého vína
  • petrželka
  • čerstvé lístky šalvěje
  • sůl
  • 1/2 citronu

Doporučená příloha

  • Podáváme s bílým pečivem - toastem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Telecí nebo drůbeží játra na šalvěji

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Masarykovo cukroví

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Květáková polévka Květáková polévka
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz