Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
podzim27 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nejdříve si upečeme malé bramboráčky v lívanečníku.Dáme je stranou.Potom orestujeme nakrájené maso na nudličky.Přidáme žampióny,sterilovanou papriku,česnek, pórek,sojovku a trochu osolíme.Směs ještě chvilku restujeme. Pak vezmeme bramoráčky, na které dáme směs, položíme plátek anglické slaniny,posypeme nastrouhanou nivou a zapečeme v troubě.
Recept je z kategorií: Drůbež
zeleninová obloha
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tatranské kuřecí maso
Hm, hm, hm, to vypadá moc dobře. Jak je něco s nivou, tak to bývá pikantní! To určitě vyzkouším.
149 příspěvků 25.1.09 03:43
Tedy, tak tohle jdu dělat hned.