Recept Tatranské hovězí maso na houbách

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Tatranské hovězí maso na houbách

Postup

Maso nakrájíme na kostky a za stálého míchání v kastrolu opražíme na sádle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a necháme ještě chvíli restovat. Pak podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka. Mezitím na pánvičce na sádle orestujeme nakrájené houby, které přidáme k již měkkému masu. Mírně podlijeme vývarem, povaříme, přidáme bílé víno a zahustíme nastrouhaným tmavým chlebem. Necháme ještě chvíli povařit, a zasypeme nakrájnou petrželkou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 26.10.07 vloženo
  • 9351x zobrazeno

Ingredience

  • 400 g zadního hovězího masa
  • 1 cibule
  • sádlo
  • 150 g tvrdších čerstvých hub, chutná je hlíva ústřičná či žampiony
  • sůl
  • černý mletý pepř
  • hovězí vývar i z masoxu
  • 100 ml bílého suchého vína
  • 2 PL strouhaného tmavého tvrdého chléba
  • čerstvá kudrnatá petrželka.

Doporučená příloha

  • rýže, vařené brambory, chleba

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 29.03.14 17:10

.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Tatranské hovězí maso na houbách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz