Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájíme na kostky a za stálého míchání v kastrolu opražíme na sádle. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a necháme ještě chvíli restovat. Pak podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka. Mezitím na pánvičce na sádle orestujeme nakrájené houby, které přidáme k již měkkému masu. Mírně podlijeme vývarem, povaříme, přidáme bílé víno a zahustíme nastrouhaným tmavým chlebem. Necháme ještě chvíli povařit, a zasypeme nakrájnou petrželkou.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
rýže, vařené brambory, chleba
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tatranské hovězí maso na houbách