Recept Tatrankové pracny I.

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tatranky nastrouhat najemno. Ze změklého tuku a ostatních surovin vypracovat hladké těsto. Hmotu nechat v lednici trochu ztuhnout a potom pořádně vtlačit do připravených menších formiček. Péci v předehřáté troubě na 180°do růžova (cca maximálně 15 minut, klidně méně). Obalovat v moučkovém cukru.


Reklama

Nahlásit recept

  • 22.11.10 vloženo
  • 2610x zobrazeno

Čas přípravy

  • 80 minut

Počet porcí

  • 12 porcí

Ingredience

  • 300 g polohrubé mouky 50 g cukru krupice 1 celé vejce 1 vanilkový cukr 1/2 prášku do pečiva 3 čokoládové tatranky 250 g Hery 200 g kokosu
  • příp. trochu mletých ořechů moučkový cukr na obalení posypání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tatrankové pracny I.

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz