Recept Tatrankové pracny I.

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tatranky nastrouhat najemno. Ze změklého tuku a ostatních surovin vypracovat hladké těsto. Hmotu nechat v lednici trochu ztuhnout a potom pořádně vtlačit do připravených menších formiček. Péci v předehřáté troubě na 180°do růžova (cca maximálně 15 minut, klidně méně). Obalovat v moučkovém cukru.

Nahlásit recept

  • 22.11.10 vloženo
  • 2746x zobrazeno

Čas přípravy

  • 80 minut

Počet porcí

  • 12 porcí

Ingredience

  • 300 g polohrubé mouky 50 g cukru krupice 1 celé vejce 1 vanilkový cukr 1/2 prášku do pečiva 3 čokoládové tatranky 250 g Hery 200 g kokosu
  • příp. trochu mletých ořechů moučkový cukr na obalení posypání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tatrankové pracny I.

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz