Recept Tatarský biftek z lososa

manek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Tatarský biftek z lososa

Postup

Lososa stáhneme z kůže. Středem ryby je pruh tmavšího masa, které odkrojíme a upravíme jinak, na biftek použijeme pouze červené maso (tmavé maso dodává trochu nahořklou příchuť). Skrojíme maso podle páteře a žeber na filety, které naškrábeme nožem najemno. Přidáme najemno nakrájené cibule, prolisovaný česnek, žloutky, sůl, pepř, kečup a worchester. Směs promícháme, dochutíme a přidáme olivový olej. Znovu pořádně zpracujeme, až se tekuté ingredience vsáknou do masa. Podáváme namazané na topince potřené česnekem. Chutná téměř jako skutečný tatarský biftek.

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 22314x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg lososa
  • 4 žloutky
  • 2 cibule nebo 4 šalotky
  • 4 stroužky česneku
  • olivový olej
  • worchester
  • ostrý kečup
  • sůl
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tatarský biftek z lososa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Ořechový koláč Ořechový koláč
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz