Recept Tatarský biftek z brambor

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Tatarský biftek z brambor

Postup

Česnek oloupeme a rozmačkáme. Věškeré výše uvedené suroviny společně rozmixujeme. Dochutíme dle potřeby. Pomazánka by měla být velmi ostrá po pepři a česneku. Podáváme na topince.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 25.01.02 vloženo
  • 10498x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Ingredience

  • 20 dkg vařených brambor, paličku česneku, 1/2 dc oleje, mletý pepř, kečup, sůl

Doporučená příloha

  • topinka, pivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 01.01.16 19:52

Zbyly mi tři vařené brambory, přidala jsem 3 velké stroužky česneku a umíchala do páliva s červenou paprikou a moc jsem si pochutnala :-)

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Tatarský biftek z brambor

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Eja
3854 příspěvků 10.01.16 20:46

@kamilio už jsem je dlouho nedělala, ale moje osvědčená kombinace - nastrouhané brambory, žloutek, sůl, pepř, hořčice nejlépe kombinace plnotučná a dijonská, maličko kečupu, hodně nadrobno - chilli paprička, cibule, kaprlata. Česnek jen na topinku.

kamilio
551 příspěvků 10.01.16 19:54
Re: Brambor-biftek

Myslím si, že Anička to píše správně. Všechno, co patří do normálního tataráku vč žloutku a jen něčím ozvláštnit chuť brambor. Klidně bych použil třeba ústřicovou omáčku. :lol:

anickav
2904 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Tatarský biftek z brambor,Milan,

nemusíš ani mlynček vyťahovať - ja uvarené zemiaky jednoducho postrúham na slzičkovom strúhadle. A do tohoto „tataráku“ dávam aj kopu drobne krájanej cibule a horčicu a štipľavú papriku, viac-menej všetko ako do tataráku z masa…a cesnak iba na topinky…
Príjemný deň!
 A.

Labužník Milan04
546 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Tatarský biftek z brambor

Tož toto jídlo BERU S RADOSTÍ. Jen bych podotkl, že nejspíše budu klasicky mlít v masovém mlýnku (mám dojem, že mixér to ´rozmixuje´ až moc - ovšem je to má chuť, že raději melu na strojku než mixuji, nemusí to být chuť ostatních…)…

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz