Recept Tatarský biftek z brambor

(Hodnoceno 1x) suntry Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Tatarský biftek z brambor

Postup

Česnek oloupeme a rozmačkáme. Věškeré výše uvedené suroviny společně rozmixujeme. Dochutíme dle potřeby. Pomazánka by měla být velmi ostrá po pepři a česneku. Podáváme na topince.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 25.01.02 vloženo
  • 13471x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min

Ingredience

  • 20 dkg vařených brambor, paličku česneku, 1/2 dc oleje, mletý pepř, kečup, sůl

Doporučená příloha

  • topinka, pivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 1.1.16 19:52

Zbyly mi tři vařené brambory, přidala jsem 3 velké stroužky česneku a umíchala do páliva s červenou paprikou a moc jsem si pochutnala :-)

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Tatarský biftek z brambor

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Tatarský biftek z brambor

Eja
3884 příspěvků 10.1.16 20:46

@kamilio už jsem je dlouho nedělala, ale moje osvědčená kombinace - nastrouhané brambory, žloutek, sůl, pepř, hořčice nejlépe kombinace plnotučná a dijonská, maličko kečupu, hodně nadrobno - chilli paprička, cibule, kaprlata. Česnek jen na topinku.

kamilio
551 příspěvků 10.1.16 19:54
Re: Brambor-biftek

Myslím si, že Anička to píše správně. Všechno, co patří do normálního tataráku vč žloutku a jen něčím ozvláštnit chuť brambor. Klidně bych použil třeba ústřicovou omáčku. :lol:

anickav
2904 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Tatarský biftek z brambor,Milan,

nemusíš ani mlynček vyťahovať - ja uvarené zemiaky jednoducho postrúham na slzičkovom strúhadle. A do tohoto „tataráku“ dávam aj kopu drobne krájanej cibule a horčicu a štipľavú papriku, viac-menej všetko ako do tataráku z masa…a cesnak iba na topinky…
Príjemný deň!
A.

Labužník Milan04
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Tatarský biftek z brambor

Tož toto jídlo BERU S RADOSTÍ. Jen bych podotkl, že nejspíše budu klasicky mlít v masovém mlýnku (mám dojem, že mixér to ´rozmixuje´ až moc - ovšem je to má chuť, že raději melu na strojku než mixuji, nemusí to být chuť ostatních…)…

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Reveňový koláč Reveňový koláč
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz