Recept Tatarské ažu

Labužník housenka02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Pokrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme kostky masa, zasypeme paprikou, krátce opečeme, zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, pokrájené okurky a feferonky, utřený česnek. Dusíme až je vše téměř měkké. Pak přidáme kečup, šťávu zaprášíme moukou, zalijeme vodou a povaříme, až je šťáva provařená a hladká bez moučné příchuti.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 20.11.05 vloženo
  • 6523x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1hod

Ingredience

  • 2 cibule
  • 500 g hovězího zad. masa
  • bobkový list
  • 2 sterilované okurky
  • 1 - 2 feferonky
  • 4 stroužky česneku
  • vývar
  • kečup
  • hl. mouka
  • červená ml. sl. paprika
  • tuk

Doporučená příloha

  • rýže nebo chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tatarské ažu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Tatarské ažu

Labužník Milan04
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Tatarské ažu

Toto je zajímavá inspirace; já bych to klidně zkusil s kůzlečím nebo jehněčím masem…

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz