Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vymazte plochý pekácek máslem/margarinem, vlozte do nej rybí filety nebo filé. Pokapejte citronovou stávou, osolte a podelte na ne vlocky másla/margarinu. Zakryjte alobalem a pecte v troube vyhráté na 225 stupnu 15-20 minut. Smíchejte majonézu s okurkou, kerblíkem a troskou cayenského pepre. Zamontujte do smesi uslehaný sníh. Podelte smes na horkou rybu a uhladte ji trochu. Vsadte rybu zpátky do trouby a pecte dokud se smes nezvedne a není zlatove hnedá. To trvá asi 5 minut ale muze trvat i déle podle trouby. Tip: Namísto abyste pripravovali smes na rybu, muzete pouzít koupenou remuládu. Výsledek ale není tak dobrý.
Recept je z kategorií: Ryby
Bagetka a zeleninový salát nebo malé varené brambory polité máslem a sypané petrzelkou.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tatarská ryba
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
..rychle a chutnunke..dik…;)..uhorku postruhana a kerblik neni,ale bol petrzlen..:-)