Recept Tapas - Odvážné brambory (Patatas Bravas)

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Oloupat brambory a nakrájet je na kostky. Osmažit je v hlubokém oleji. Nejspíš při mírné teplotě a potom při vysoké teplotě do zlatohněda. Vyjmout brambory drátěnou naběračkou na papírový ubrousek a ihned je posolit. Rozehřát rajskou omáčku a přidat do ni hořčici a Tabasco. Dobře promíchat. Podávat brambory polité omáčkou. Napichovat brambory na párátka.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 22.11.04 vloženo
  • 6726x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4-5 středních brambor
  • sůl
  • 1/2l oleje
  • Omáčka:
  • 250ml španělské rajské omáčky
  • 2 lžičky hořčice
  • několik kapek pikantní omáčky z pálivých papriček jako je Tabasco (podle chuti)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tapas - Odvážné brambory (Patatas Bravas)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz