Recept Tapas - Gambas al Pil Pil

babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Oloupat krevetky, zahodit hlavy, ale nechat jim ocasy. Rozehřát olej na pánvi na mírném ohni, osmažit na lupínky nakrájený česnek do zlatohněda. Přidat lupínky pálivých papriček a krevetky. Vše dobře promíchat a smažit asi 1 min. Osolit a ihned horké podávat. Krevetky se jí pomocí párátek.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové

Nahlásit recept

  • 22.11.04 vloženo
  • 6201x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1/2kg krevetek
  • 2 velké stroužky oloupaného česneku
  • 1/2 lžičky, nebo jak snesete ostré, lupínků pálivých papriček
  • 6 lžic olivového oleje
  • mořská sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tapas - Gambas al Pil Pil

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz