Recept Tapas - Gambas al Pil Pil
babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Oloupat krevetky, zahodit hlavy, ale nechat jim ocasy. Rozehřát olej na pánvi na mírném ohni, osmažit na lupínky nakrájený česnek do zlatohněda. Přidat lupínky pálivých papriček a krevetky. Vše dobře promíchat a smažit asi 1 min. Osolit a ihned horké podávat. Krevetky se jí pomocí párátek.
Recept je z kategorií: Mořští živočichové
- 22.11.04 vloženo
- 6201x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1/2kg krevetek
- 2 velké stroužky oloupaného česneku
- 1/2 lžičky, nebo jak snesete ostré, lupínků pálivých papriček
- 6 lžic olivového oleje
- mořská sůl
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Tapas - Gambas al Pil Pil
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Tapas - Gambas al Pil Pil