Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Smíchejte cesnek, tamarind, karí korení, citronovou stávu a chilli. Touto smesí potrete rybí filety po obou stranách, dejte je hlubsího pekáce, zakryjte a dejte marinovat do chladnicky 1 hodinu. Na vetsí pánvi rozehrejte olej na strední teplotu a na nem opékejte rybí filety po kazdé strane asi 2 minuty. Na pánev prilejte kokosové mléko a nechte vse pobublávat asi 10 minut. Doba varení závisí na druhu ryby. Ryba se nesmí rozvarit.
Recept je z kategorií: Ryby
Rýze.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tamarindová ryba