Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Asi 2 hodiny před přípravou si uděláme zálivku: smícháme 4 díly oleje s 1 dílem octa, přidáme vymáčené a utřené sardelky a Vegetu. Květák rozebereme na malé růžičky, červené zelí bez košťálů nakrájíme na jemné nudličky, mrkev nastrouháme na struhadle najemno, celer i s natí nakrájíme na kostičky, stejně jako červenou řepu. Očištěným žampionům oloupeme hlavičky, nakrájíme na tenké plátky a pokapeme citronovou šťávou, aby nezčernaly. Z vařených vajec odřízneme špičky a získané části žloutků rozdrobíme do zálivky. Ředkvičky očistíme, můžeme a nemusíme oloupat, pokrájíme na kolečka. Syrovou zeleninu takto připravenou dáme buď na jednu větší mísu nebo na jednotlivé talířky a polijeme zálivkou. Vejce postavíme na seříznuté špičky doprostřed.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
bageta
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Talíř syrové zeleniny - ASSIETTE DE CRUDITES
528 příspěvků 2.3.10 16:40
No to jsi provedla správně,protože to je přesně to, co jsem potřebovala najít. Díky!!!
253 příspěvků 2.3.10 03:15
Tohle zapadlo? Takodý hezký recept? to já nedovolím:))))))