Recept Tajemství

Ela Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Z múky, vajca, soli, rasce, droždie, postrúhaných zemiakov, smotany a mlieka vypracujeme cesto a necháme ho nakysnúť. Mäso pokrájame na pásiky a na oleji ich opražíme, kým nezmäknú. Pridáme pokrájanú salámu, kukuricu, huby, postrúhanú uhorku, podusíme, okoreníme, osolíme a primiešame horčicu. Vyvaľkané cesto porežeme na kocky, naplníme plnkou, okraje preložíme a vypražíme v oleji.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 26.06.04 vloženo
  • 3508x zobrazeno

Ingredience

  • 30 dkg hladkej múky
  • vajce
  • soľ
  • rasca
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • 2 väčšie varené zemiaky
  • 2.5 dcl mlieka
  • 4 dkg droždia
  • Plnka:
  • 5 plátkov chudého mäsa /bravčové - vepřové, kuracie - kuřecí/
  • 10 dkg salámy
  • 1 konzerva kukurice a šampiňónov
  • 1 veľká kyslá uhorka
  • čierne korenie
  • troška horčice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tajemství

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz