Recept Tajemství šéfkuchaře

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátek roštěnky nebo vepřové kýty naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce smíchané s paprikou (může být i pálivá). Na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách dozlatova. Maso vyjmeme a dáme do tepla. Do výpeku vmícháme zbytek mouky s paprikou, lžičku kečupu, worcester a trochu vody. Zamícháme a povaříme. Tak získáme velmi dobrou šťávu. Mezitím rozpálíme troubu, opečené maso dáme na suchý plech, na ně položíme ananas nebo broskev, překryjeme plátky sýra, posypeme nasekanou šunkou a krátce (3 min.) v horké troubě zapečeme. Podáváme se zeleninovou oblohou, s brambory nebo hranolky přelitými připravenou šťávou. Navrch dáme maso a do středu broskve nebo ananasu zapíchneme špejli s kousky ovoce a petrželkou. Dobrou chuť :)

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 5837x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • *na 1 porci:*
  • plátek roštěnky nebo vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • lžíce hladké mouky
  • lžička papriky
  • olej na smažení
  • lžička kečupu
  • worcester
  • kolečko ananasu nebo půlka broskve
  • 2 plátky tvrdého sýra
  • plátek šunky

Doporučená příloha

  • viz výše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tajemství šéfkuchaře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz