Recept Ta nejlepší domácí čokoláda

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tuk rozpustíme a vmícháme ostatní přísady (kdyby mléko dělalo žmolky, rozmixujeme hmotu šlehačem). Nalijeme do formiček od bonboniéry, které jsme vypláchli studenou vodou a na dno dali oříšek (nejlépe lískový oříšek) či lentilku (může se rozpíjet barva, ale chutná dobře). Necháme dobře(!) ztuhnout a vyklopíme.

Recept je z kategorií: Čokoláda

Nahlásit recept

  • 28.12.03 vloženo
  • 17403x zobrazeno

Čas přípravy

  • TÄ›ĹÄ

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 100% tuk, 150 g cukru moučka, 100 g sušeného mléka, 60 g kakaa, lentilky, oříšky či mandle

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ta nejlepší domácí čokoláda

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz