Recept Ta nejlepší domácí čokoláda

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tuk rozpustíme a vmícháme ostatní přísady (kdyby mléko dělalo žmolky, rozmixujeme hmotu šlehačem). Nalijeme do formiček od bonboniéry, které jsme vypláchli studenou vodou a na dno dali oříšek (nejlépe lískový oříšek) či lentilku (může se rozpíjet barva, ale chutná dobře). Necháme dobře(!) ztuhnout a vyklopíme.

Recept je z kategorií: Čokoláda

Nahlásit recept

  • 28.12.03 vloženo
  • 17548x zobrazeno

Čas přípravy

  • TÄ›ĹÄ

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 100% tuk, 150 g cukru moučka, 100 g sušeného mléka, 60 g kakaa, lentilky, oříšky či mandle

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ta nejlepší domácí čokoláda

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz