Recept Ta nejlepší domácí čokoláda

kokoska Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Tuk rozpustíme a vmícháme ostatní přísady (kdyby mléko dělalo žmolky, rozmixujeme hmotu šlehačem). Nalijeme do formiček od bonboniéry, které jsme vypláchli studenou vodou a na dno dali oříšek (nejlépe lískový oříšek) či lentilku (může se rozpíjet barva, ale chutná dobře). Necháme dobře(!) ztuhnout a vyklopíme.

Recept je z kategorií: Čokoláda

Nahlásit recept

  • 28.12.03 vloženo
  • 18317x zobrazeno

Čas přípravy

  • TÄ›ĹÄ

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 100% tuk, 150 g cukru moučka, 100 g sušeného mléka, 60 g kakaa, lentilky, oříšky či mandle

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ta nejlepší domácí čokoláda

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz