Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Přes noc namočené fazole uvaříme doměkka. Uzené nakrájíme na kostičky, okurky na půlkolečka, cibulku na kolečka. Vše smícháme s vychladlými uvařenými fazolemi, zalijeme kečupem, majonézou, důkladně promísíme a je-li potřeba, opepříme a dosolíme.
Recept je z kategorií: Luštěninové saláty
pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sytý fazolový salát
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Boni, … i Tobě hezký zbytek večera
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
fazole z konzervy by pro urychlení šly použít, ale víš co…mně připadají až moc měkké, když je vařím sama, trošilinku křupnou…záleží na individuální chuti a zvyklostech, ale mně tady chutnají víc ty doma vařené. Naopak, když dělám chilli con carne, tak se nezdržuju a vrznu tam konzervu..:-)). Česnek jsem nezkoušela, ale není to špatný nápad!!! Tím se nemůže nic zkazit..naopak.
Dík za inspiraci, hezký večer
Bona
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Zase ingredience zaručující úspěch. Což trochu česneku nebo majoránky.
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
to je pěkný receptík, díky. Snad by šly i fazole z konzervy, co myslíš?