Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sikulamartin Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Troubu předehřejte na 180°C. Olej, sůl a česnek promíchejte v misce. Těsto rozprostřete na vál nebo ho vyválejte do tenkého plátu a potřete ochuceným olejem. V marketu můžete koupit čerstvé těsto již vyválené a srolované. Těsto přepulte a nakrájejte na dva centimetry široké proužky, posypte sýrem, zatočte (jako když ždímáte hadr) a dejte na plech vyložený pečícím papírem. Pečte 5-8 min. Twistery by měly být zlaté a nafouknuté.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
18.11.10 23:50
Dodržrn postup, máznuto ochuceným olejem, přidáno pár plátků česneku, přeloženo, nakrájeno, posypáno sýrem. Byl trochu problém mastné těsto „ždímat“, klouzalo:)) upečeno v mikrovlnce, jen pokus, doporučuji troubu klasickou. Výsledek chuti neubral:)
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sýrový twister
pečeno v troubě klasické
Glamooooo, to je ohromne vyborna novinka. Jenom ten, jehoz recepty jsou neustale duplikovany muze pochopit! Dobre jsi zapracovala a Labuznik Ti muze podekovat, protoze to je dobry zacatek k udrzovani kvality techto stranek! Dekuji!
Bomba a jeste na krasnem taliri! Uz se taky tesim az se k tomu peceni dostanu ! Do te doby to tu alespon labuznici vychytaji
Česnek je dobrý nápad, díky:)
Dodržrn postup, máznuto ochuceným olejem, přidáno pár plátků česneku, přeloženo, nakrájeno, posypáno sýrem. Byl trochu problém mastné těsto „ždímat“, klouzalo:)) upečeno v mikrovlnce, jen pokus, doporučuji troubu klasickou. Výsledek chuti neubral:)
Babi, možná se blýská na lepší časy…Admini nejsou proti výmazu opakovaných receptů..
Moje vize: Autor duplikátu bude upozorněn - to tu stejně děláme - a buď recept přepíše, nebo se to nahlásí adminům a oni zbytečný recept smažou… Labužník tím jen a jen získá!
Mě to neustálé cpaní omletých nebo dávno uveřejněných receptů neskutečně štve, protože Labužníka strašně devalvuje…
mila glamo, mnohokrat se rozmyslim, mam-li to pripomenout, protoze pak me kritizuje napriklad Kecal, avsak kdyz takova dobra ctvrtina mnou uverejnenych receptu ma v nasledujicich letech duplaky a nektere recepty jsou zde trebas 10×. tak me to prestava bavit. Jednou jsem zacala zapisovat duplaky, ake i kdyz lidi upozornis, tak se nic nedeje. Osobne si kontroluji nejenom jmeno receptu, ale take ingredience, coz mne trva dele, nez napsani vlastniho receptu
Tak to vypadá na kandidáta na výmaz…nepřečetl, že receptu tu dááávno je a v mnohem kvalitnější formě…
pripravuji jako vdecnou soucat k vinu http://www.labuznik.com/recipe.php?…
http://www.labuznik.com/recipe.php?…
Svevo, možná vím, jak Martin přišel na zemi původu.

Podobné pečivo se u nás totiž úplně běžně prodává. Já si ho občas kupuji ve variantě Pizza twister - s rajčatovým protlakem a oreganem. takže tady možná bude ten italský původ. Sýr je jeho domácí variací..
Prima recept
Tvůj první recept na Labu je pěkný, dobrý a dobře napsaný. Ale proč to musí být italský recept? Peče se to dávno i u nás a možná se tady najde i recept. Slovo twister je používané pro mnoho výrobků, nářadí, přístrojů až po háčky na ryby. V gastronomii jde o koktejl, o balení omáček (jsou to ty plastové obaly, které se obrátí uzávěrem dolů, např. na kečup), možná další. Ale v Itálii tento výraz nepoužijí pro tyčinky z listového těsta. Bohudíky v kuchyni si na nové výrazy příliš nepotrpí.
Možná jsi mladý šikula Labužník, ber to jako malé upřesnění a pokud budeš chtít můžeš změnit zemi původu, třeba na Česká republika. Doufám, že napíšeš další sympatické recepty.
Zdravím.