Recept Sýrová omáčka k masu*
Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
V tatarské omáčce rozmícháme sardelovou pastu, strouhaný sýr, smetanu, sůl, pepř, nasekanou nať. Servírujeme jako přílohu k masu, nebo k různým zeleninovým jídlům.
Recept je z kategorií: Studené omáčky
- 16.09.04 vloženo
- 21911x zobrazeno
Ingredience
- 100 g tatarské omáčky, nebo majolky
- 1 PL sardelové pasty
- 50 g strouhaného ementálu
- 5 PL kysané smetany
- sůl
- mletý pepř
- drobně nakrájená pažitka nebo petrželka
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku19.12.10 11:48
Recept byl velice zvláštní. Chuť této omáčky byla velice zvláštní
(trošku kyselejší a dost sytá) - doporučoval bych šetřit se sardelovou
pastou (jde tam dost cítit)… ale z mé stránky si to už neudělám ale nepochybuji o tom, že někomu to
chutnat bude…
Luboš
Líbí se miDiskuse k receptu Sýrová omáčka k masu*
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Sýrová omáčka k masu*
Recept byl velice zvláštní. Chuť této omáčky byla velice zvláštní (trošku kyselejší a dost sytá) - doporučoval bych šetřit se sardelovou pastou (jde tam dost cítit)… ale z mé stránky si to už neudělám
ale nepochybuji o tom, že někomu to
chutnat bude…
Luboš