Recept Syrníky s vinným šodó

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Z tvarohu, mouky, vejce, změklého másla a soli vypracujeme těsto a vyválíme je na 0,5 cm silný plát. Vykrájíme z něj kolečka, které opečeme z obou stran na pánvi. Hotové syrníky přelijeme vinným šodó a podáváme.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 03.11.02 vloženo
  • 2447x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 150 g měkkého tvarohu
  • 50 g hrubé mouky
  • 20 g másla
  • 2 lžíce oleje
  • 1 vejce
  • špetka soli
  • Šodó:
  • 2 dl bílého vína
  • 80 g vanilkového cukru
  • 3 žloutky
  • 1 lžička strouhané kůry z půlky chemicky neošetřeného citronu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Syrníky s vinným šodó

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz